Warning: Declaration of ElementorPro\Modules\Posts\Skins\Skin_Content_Base::register_controls(Elementor\Widget_Base $widget) should be compatible with Elementor\Controls_Stack::register_controls() in /home/oestdjurs/domains/xn--landsbyfllesskabetstdjurs-9fc01c.dk/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/post-content.php on line 30
Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
30/10/2019
19:00 - 21:00

Lokation
Kulturhotellet i Rønde

Kategorier


Drømmer du om at bo sammen med andre?
Om at indgå i et fællesskab mellem landsbyer?
Vil du være med til at skabe et nyt bofællesskab på Djurs?

Så kom til informationsaften om nye bofællesskaber på Kulturhotellet!

Nyboskab inviterer sammen med Landsbyfællesskabet Østdjurs og Syddjurs Kommune til en aften fuld af viden, samtale og information om planerne for at skabe to nye bofællesskaber på det østlige Djurs.

I landsbyen Rosmus er det første allerede startet, de første huse er solgt og de første familier allerede flyttet ind. Bofællesskabet i Rosmus er en ny type bofællesskab, hvor landsbyens huse istandsættes, der laves hul i hækkene og der pustes nyt liv i landsbyens mødesteder. Kom og hør hvad der sker nu!

I landsbyen Tirstrup vil vi skabe et nyt bofællesskab på den firlængede gård ved Vandkærsbakken fra 1884. Du kan være med til at bestemme, hvordan vi skal bo sammen – og om det skal være på tværs af generationer, helt blandet eller måske et seniorbofællesskab. Bofællesskabet på gården er for dig, der gerne vil bo sammen med andre i en landsby, tæt på indkøb og i naturskønne omgivelser på Djurs.

Nyboskab sørger for at skrive folk op, samle interessegruppen, hjælpe med at udvikle bofællesskabets opbygning, planlægge byggeprojektet og give et økonomisk startskud op til samlet 500.000 kr. til istandsættelse og indretning af fælles faciliteter.

På denne aften på Kulturhotellet kan du høre meget mere om planerne, møde os alle og være med til første skridt til et spændende nyt bofællesskab!

Arrangementet er gratis, og kræver ikke tilmelding.

Læs mere på www.nyboskab.dk

Eller på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *